Udmeldelse

Her kan du udmelde dig af Jægerspris Antenneforening

Såfremt du ønsker at udmelde dig, kan dette ske senest d. 15. i måneden, såfremt udmeldelsen skal have effekt ved månedens udgang.
Hvis der er tale om at en ny ejer/lejer ønsker at overtage det eksisterende medlemskab, skal der IKKE ske en udmeldelse, men udfyldes en Overtagelsesformular.

OVERVEJER DU AT SKIFTE TIL EN ANDEN UDBYDER: Så anbefaler vi at du kontakter os for at undersøge om dit ønske om tv-kanaler/pris er muligt via Jægerspris Antenneforening. Vi tilbyder tilkøb at ekstrakanaler, bland-selv produkter m.m. som ofte vil kunne dække netop det DU søger.

Du kan kontakte os via telefon eller mail.

BEMÆRK: Hvis du har bredbånd fra YouSee vil dette automatisk blive opsagt, og lukket. Såfremt du ønsker at fortsætte med bredbånd fra YouSee men uden Tv-pakke, skal du lave et pakkeskift til dette i stedet.

Evt. medlemsnr. (findes på seneste opkrævning)
Begrundelse for udmeldelse:
Evt. bemærkninger