Persondatapolitik


Her kan du læse foreningens Persondatapolitik.


Kontaktoplysninger på persondataansvarlig
Næstformand Jesper Toftegaard, Jægerspris Antenneforening
E-mail: dpo@jp-antenneforening.dk

Dataansvarlig
Jægerspris Antenneforening
Tlf: 30 14 16 17
E-mail: formand@jp-antenneforening.dk

Vores behandling af dine personoplysninger
Jægerspris Antenneforening er dataansvarlig for dine personoplysninger, og vi er forpligtet til at beskytte og respektere dit privatliv, når du anvender Jægerspris Antenneforenings produkter og tjenester eller besøger vores hjemmeside.

Denne persondatapolitik vil hjælpe dig med at forstå, hvilke personlige oplysninger vi indsamler om dig, hvorfor oplysningerne indsamles, og hvordan vi bruger dem. Persondatapolitikken vil også forklare, hvordan du bruger din ret, når du betror os dine personlige oplysninger.

Jægerspris Antenneforening behandler kun personoplysninger, du som medlem har udleveret til os. Typisk drejer det sig om personoplysninger, som navn, adresse, telefon og e-mail.

Jægerspris Antenneforening har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere medlemskabet, levere målrettet information og ekspedere bestillinger af tjenester til dig.

Jægerspris Antenneforening indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en eller flere tjenester til dig.

Ved etablering af medlemskab af Jægerspris Antenneforening, registreres personoplysninger med det formål, at kunne levere de ønskede ydelser til dig. Når der indsamles personoplysninger, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Jægerspris Antenneforening registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din indmeldelse eller indtaster i forbindelse med bestilling af ydelser på hjemmesiden, anvender vores hjemmeside cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

For hvert besøg på www.jp-antenneforening.dk – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – opbygger Jægerspris Antenneforening en logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken underside de forlader websitet, m.m.

På www.jp-antenneforening.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere hjemmesiden og dens funktioner. Disse statistikker er anonymiserede.

Logstatistik bruges til:

  • at skabe øget brugervenlighed
  • at måle effektivitet af tjenester

Tidsfrister for sletning/opbevaring
Jægerspris Antenneforening stræber efter at slette (eller anonymisere) personoplysninger, så snart de ikke har nogen relevans.

Tjenester på andre medier
Denne hjemmeside kan indeholde mediefunktioner fra sociale medier m.m., som har deres egne privatlivspolitikker.

Vi opfordrer dig til at læse deres betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt inden du afgiver personoplysninger, eftersom vi ikke påtager os ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.

Dine rettigheder efter persondataforordningen
I forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger har du en række rettigheder:

  • Retten til at modtage oplysning om, hvordan Jægerspris Antenneforening behandler dine personoplysninger (oplysningspligt)
  • Retten til at få indsigt i dine personoplysninger
  • Retten til at få urigtige personoplysninger rettet
  • Retten til at få dine personoplysninger slettet
  • Retten til at gøre indsigelse mod at dine personoplysninger anvendes til direkte markedsføring
  • Retten til at gøre indsigelse mod automatiske, individuelle afgørelser, herunder profilering
  • Retten til at flytte dine personoplysninger til alternative leverandører (dataportabilitet)
  • Alle ovenstående rettigheder håndteres manuelt ved henvendelse til vores persondataansvarlige

Jægerspris Antenneforening kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende eller kræver uforholdsmæssig store tekniske foranstaltninger.

Jægerspris Antenneforening vil tilstræbe at rette oplysninger med mindre det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Når der slettes personoplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi ikke altid kan slette tilhørende kopier fra vores arkivservere øjeblikkeligt og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer.

Ønsker du at klage over Jægerspris Antenneforenings håndtering af personoplysninger kan dette gøres til: www.datatilsynet.dk

Videregivelse af oplysninger
Jægerspris Antenneforening videregiver ikke personlige oplysninger til myndigheder, virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Jægerspris Antenneforening. Undtagelser fra ovenstående omfatter:

  • Med dit samtykke:
    Jægerspris Antenneforening videregiver kun personlige oplysninger til virksomheder, offentlige myndigheder eller enkeltpersoner uden for Jægerspris Antenneforening, hvis vi har dit samtykke. Vi kræver aktivt tilvalg af videregivelse af alle personoplysninger.
  • Til ekstern databehandling:
    Jægerspris Antenneforening videregiver personlige oplysninger til vores samarbejdspartnere (Foreningscentralen og Inmobile), der behandler dem for os. Deres behandling er baseret på vores instrukser og i overensstemmelse med vores privatlivspolitik og andre gældende tiltag til fortrolighed og sikkerhed, eksempelvis vores databehandleraftale.
  • Af juridiske årsager:
    Jægerspris Antenneforening videregiver personlige oplysninger til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner uden for Jægerspris Antenneforening, hvis vi i god tro mener, at adgang, brug, bevarelse eller offentliggørelse af oplysningerne er nødvendig for at:
    • Overholde gældende love, bestemmelser, sagsanlæg eller retsgyldige anmodninger fra offentlige myndigheder
    • Håndhæve gældende servicevilkår, herunder undersøgelse af potentielle overtrædelser
    • Registrere, forhindre eller på anden måde beskytter mod problemer med bedrageri, sikkerhed eller tekniske problemer

Overholdelse og samarbejde med tilsynsmyndigheder
Jægerspris Antenneforening gennemgår regelmæssigt, at vi overholder vores egen persondatapolitik.

Når vi modtager formelle skriftlige klager, kontakter vi afsenderen for at følge op på klagen. Jægerspris Antenneforening samarbejder med de relevante lovgivende myndigheder, f.eks. Datatilsynet, om at løse klager om overførsel af personlige data, som vi ikke kan løse direkte med vores brugere.

Ændringer
Jægerspris Antenneforenings privatlivspolitik kan ændres fra tid til anden. Jægerspris Antenneforening begrænser ikke dine rettigheder i henhold til denne privatlivspolitik uden dit udtrykkelige samtykke. Eventuelle ændringer af denne privatlivspolitik angives på denne side, og hvis der sker væsentlige ændringer, vil Jægerspris Antenneforening gøre opmærksom på dem via e-mail.

Kontakt os

Du kan kontakte formanden på 30 14 16 20

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support
43 32 47 00
Man-tors: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:30

Følg os på facebook


Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Weekend samt helligdage: 10:00 - 20:00