Ændringer pr. 1/1-2021

Grundet prisforhøjelse på programafgifter til YouSee samt CopyDan-afgifter til VerdensTV, justeres vores priser på Tv-pakker pr. 1/1-2021 til følgende:

Grundpakke        kr. 212,- pr. måned
Mellempakke       kr. 409,- pr. måned
Fuldpakke           kr. 548,- pr. måned

Priserne er inkl. moms
Priser på Mellem og Fuldpakke med Bland Selv er de samme som Mellem- og Fuldpakke. Prisen på "Bredbånd uden Tv-pakke" forbliver kr. 40,- pr. måned.


Indholdsændringer:

- Ekstrakanalen og radiokanaler udgår af pakkerne
- Disney XD lukker ved årets udgang og erstattes i YouSees fuldpakke med Nicktoons
- Mere unikt dansk indhold fra Xee samt samarbejder med TV 2 og Nordisk Film.

Årsagen til prisstigningerne skal findes i tre overordnede forhold, forklarer YouSees direktør.

- "Når indholdspriserne stiger, når tv-kanalpriserne stiger og når sportsrettighederne stiger, hvilket vi får ret gode indikationer på når der er udbud på sportsrettigheder, så bliver slutproduktet, at prisen også stiger for slutkunden," siger Jacob Mortensen.

Til gengæld vil kunderne kunne se frem til mere unikt, dansk indhold, som YouSee har hævet investeringerne i. Det bliver egenproduktioner fra Xee. Den indholdsaftale, som YouSee har indhået med TV 2, vil kunderne også se de første resultater af næste år.

Og så får film fra Nordisk Film streamingpremiere hos YouSee. Dvs. efter de har været i biografen og har været sat til salg eller udlejning på tjenester som Blockbuster og iTunes.

Hvad angår indhold fra Discovery så er det status quo. Discovery røg ud af YouSees tv-pakker ved indgangen til 2019, hvor priserne på pakkerne blev fastholdt.

- "Hvis Discovery gerne vil lave en aftale med os og blive en del af YouSee igen, så er de hjertens velkommen. Men vi har ikke nogen aftale for nuværende," afslutter Jacob.

 

Kontakt os

Du kan kontakte formanden på 30 14 16 17

Fejlmelding Kabel TV

Servicepartner: Dansk Kabel TV - support
43 32 47 50
Man-tors: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 15:00

Følg os på facebook


Fejlmelding Bredbånd og Telefoni

Servicepartner: YOUSEE
70 70 40 40
Man-fre: 8:00 - 20:00
Weekend samt helligdage: 10:00 - 20:00